Kids Transition

Stævnepladsen er placeret i Øster Voldgade, 7000 Fredericia
Registrering og information findes på Bülows kaserne, lige til venstre indenfor porten.
Toiletter til deltagerne findes til højre i hjørnet af bygningen.
Børnenes skiftezone fra svøm til cykel foregår nede på stranden. Skift fra cykel til løb foregår oppe i Øster Voldgade.


Når børnene har svømmet 50 m. eller 100 m., så løber de op imod Badeanstalten. Lige inden Badeanstalten drejer de skarpt til højre og løber ind i skiftezonen.

Når der er skiftet til cykel, løber deltagerne mod nord hvor udgangen og mount line befinder sig i udgangen af skiftezonen.

Efter mountline er krydset skal deltagerne holde til venstre og køre syd på op ad rampen til Øster Voldgade.


Børnene skal køre henholdsvis 2,5 og 4,5 omgange. Den halve omgang er fra stranden op til stævneområdet. De skal når de første gang kører igennem stævneområdet derfor køre henholdsvis 2 og 4 omgange endnu.

Børnene kører igennem stævnepladsen til venstre for skiftezonen, og fortsætter lige ud indtil de drejer til højre og kører ned omkring stranden.


Når børnene har kørt henholdsvis 2,5 og 4,5 omgange på cyklen skal ind i den sydlige ende af skiftezonen.

Når cyklen er placeret i cykelholderen, løbes der nord ud af skiftezonen.

Løberne løber venstre om målopløbet og løber nord på, inden de holder til højre og løber op på stien rundt om stævnepladsen.


Efter 1 omgang løber børn 6-7 år til højre ind i målopløbet og i mål, børn 8-10 år og 11-13 år fortsætter og løber til venstre forbi målopløbet ud på deres anden omgang.

Når børn 8-10 år og 11-13 år returnerer til stævnepladsen efter anden omgang holder de til højre ind i målgangen og i mål.